ppo_regio_leiden_leraar

“Door het stevige netwerk en de ondersteuning van onze onderwijsspecialist kan ik kinderen waar we ons zorgen over maken veel beter én sneller helpen.”

Leraar basisonderwijs

De Wet passend onderwijs

Wat betekent dit voor scholen?

Sinds 1 augustus 2014 bestaat de Wet passend onderwijs. Het doel van de Wet passend onderwijs is dat alle kinderen (4 – 13 jaar) een plek krijgen op een school die past bij hun kwaliteiten en mogelijkheden. Ook als zij extra ondersteuning nodig hebben.

Meer over passend onderwijs

Kenniscentrum

In ons kenniscentrum voor scholen vind je artikelen die een bepaald thema verdiepen. Je kunt zelf op een onderwerp of zoekterm zoeken. Je krijgt dan gelijk suggesties die jouw zoekopdracht vereenvoudigen. Ook kun je bij de Meest gestelde vragen en de Veelgebruikte begrippen kijken of jouw vraag of onderwerp daar al tussen staat.

Mis je een onderwerp waar je meer over wilt weten? Laat het ons weten via info@pporegioleiden.nl.

Over PPO regio Leiden

Hier gaan we voor

Schoolbesturen voor basis- en speciaal onderwijs werken samen om voor alle kinderen in de regio Leiden het recht op onderwijs waar te maken. Het gaat altijd in de eerste plaats om de ontwikkeling van een kind binnen de context van een groep. Dat is het uitgangspunt bij de inrichting van het onderwijs.

Lees onze missie en visie