POS – Perspectief op school gaat weer van start!

Binnenkort is het weer zover, tijd om de gegevens over de ondersteuning op jullie school te updaten via Perspectief op School (POS).

POS

Vooral updaten, je eerdere antwoorden staan klaar
Afgelopen jaar hebben jullie een vragenlijst van POS ingevuld. De antwoorden die je toen hebt ingevuld staan al voor je klaar. Omdat de vragenlijst, mede op verzoek van het SWV, is aangescherpt, willen we je vragen om de hele vragenlijst nog even door te lopen.

Je kan je antwoorden aanpassen of aanvullen waar dit nodig of wenselijk is, bijvoorbeeld omdat er een nieuwe specialist bij is gekomen of omdat je de opmaak of inhoud van een tekst in je rapport wilt veranderen. Dit doe je allemaal eenvoudig via de vragenlijst. Zo kost het minimale inspanning om weer volledig up-to-date te zijn.

POS staat voor je klaar
Het invullen wijst zichzelf over het algemeen. Loop je ergens tegenaan? Of wil je iets navragen. Dan staat het team van POS voor je klaar.

Jullie eerste aanspreekpunt bij POS: Ashika Gayadien
Zij is te bereiken op telefoonnummer: 06 – 23 26 71 61

Zij en haar collega’s zijn ook bereikbaar via de mail: info@perspectiefopschool.nl

Deadline invullen 1 juni 2021
De vragenlijst staat dit jaar open in april en mei. Op 12 april ontvang je de uitnodiging met de link naar je vragenlijst. Op 1 juni 2021 gaat de vragenlijst dicht. Daarna kan je je gegevens niet meer aanpassen. Dat kan dan volgend jaar weer.

Je rapport bekijken
Je rapport kan je bekijken in jullie schoolaccount. Elke school is momenteel al in bezit van een  persoonlijke inlogcode. Je logt in op je account via perspectiefopschool.nl Heb je POS nog niet eerder gebruikt? Neem dan contact op met het samenwerkingsverband. Dan zorgen wij dat je inloggegevens ontvangt.

Nut, noodzaak en vervolg
Het is belangrijk dat je POS goed invult. Het zorgt ervoor dat jij een goed en juist SOP hebt. En ook op bestuurs- en kringniveau geeft het belangrijke informatie om het gesprek over Passend Onderwijs met elkaar te voeren.

Mocht je hierover nog vragen hebben, neem dan contact op met Katelijne Corporaal.

Andere artikelen