Vul hieronder uw e-mailadres in en druk op inschrijven om u in te schrijven voor de nieuwsbrief van Passend Primair Onderwijs Regio Leiden

Vacature leerkracht het Palet

Donderdag, 26 april 2018

Gezocht! Voor observatievoorziening het Palet zijn wij per augustus 2018 op zoek naar een bevlogen, bekwame en betrokken leraar met ervaring in lesgeven aan jonge kinderen. Lees verder »

In actie voor thuiszitters!

Maandag, 23 april 2018

Van 1 t/m 8 juni 2018 vindt de Landelijke Actieweek Thuiszitters plaats, georganiseerd door het landelijk thuiszittersoverleg, bestaande uit Gedragswerk, Ingrado, LECSO, NJI, ministerie van OCW, ministerie van VWS, Ouders & Onderwijs, Steunpunt Passend Onderwijs en de VNG. Een week barstensvol activiteiten! Lees verder »

UITNODIGING - Leidse Master Educational Needs PLUS - 23 mei 2018

Maandag, 23 april 2018, 10:22

“Het fijne van de opleiding is, dat deze vanuit een theoretisch kader erg praktijkgericht is. Je hebt er meteen wat aan. De opdrachten zijn direct uit te voeren in je eigen praktijk en zorgen voor ontwikkeling van jou en je collega’s. Door het volgen van deze goede opleiding ben ik als persoon en als professional flink gegroeid.” (letterlijke uitspraak van iemand die de opleiding volgde)

Beste collega,

Passend onderwijs is volop aan de gang en als samenwerkingsverband en onderwijsbesturen in Leiden e.o. bouwen we actief door aan onze ontwikkeling. Onderwijs dat past realiseren we samen. We vinden het belangrijk om juist nu al onze professionals de kans te bieden eigen kennis en vaardigheden uit te breiden.  Goed onderwijs wordt vooral gerealiseerd door de man en vrouw op de werkvloer, door jou! Daarom is extra gereedschap een welkome aanvulling op dat wat je al in je mars hebt. 

Veel collega’s volgden deze leerroute. Met enthousiasme en studieplezier zijn zij aan de slag gegaan en dan beviel goed! Vanuit ons partnerschap met het Seminarium voor Orthopedagogiek in onze regio willen we jullie vanaf september 2018 opnieuw een Master Educational Needs (voorheen Master Sen) opleiding aanbieden. Dit is de opleiding waarmee je jezelf tot “Master’ ontwikkelt en de titel MEd krijgt. En het is een opleiding met een mooie PLUS!

Wat houdt de PLUS in? Als je in de keuzeruimte van deze Master twee modules van bijvoorbeeld de specialisatie Leren of de specialisatie Begeleiden volgt, dan heb je als je afstudeert eigenlijk al anderhalve specialisatie. Doe je na de opleiding nog twee specialistische modules erbij, dan heb je een dubbele specialisatie! Benut deze mooie kans om in jezelf en in je organisatie te investeren. 

  • dichtbij, zonder veel reistijd volg je een Masteropleiding!
  • door een combinatie van contacttijd en digitaal leren kun je flexibeler studeren
  • de inhoud is heel praktijkgericht en actueel; ‘morgen heb je er wat aan’
  • je ontmoet collega’s van andere scholen
  • Masteropgeleide professionals zijn van grote waarde voor onze praktijk
  • de hele opleiding kan worden bekostigd met een beurs en kost je feitelijk € 0,- Voor deze opleiding kan de lerarenbeurs worden aangevraagd (aanvraag wordt begeleid). 

Voorlichting
Spreekt deze opleiding je aan? Kom naar de voorlichting op woensdag 23 mei van 13.30 uur tot 14.30 uur (inloop vanaf 13.15 uur) op SBO De Vlieger, Boerhaavelaan 298, 2334 EZ Leiden. Meld je aan en mail uiterlijk vrijdag 18 mei naar denhaag.seminarium@hu.nl  en vermeld in het kopje: ‘aanmelding voorlichting Master EN regio Leiden’. 

Namens het samenwerkingsverband en het Seminarium voor Orthopedagogiek heten we je van harte welkom!

Hartelijke groeten  Rich van den Berg & Jacques Verheijke