Flitsbijeenkomst Het jonge kind – Carrousel sociale kaart

dinsdag, 15 maart 2022 - 19.00 - 21.00

In de regio Holland Rijnland zijn er veel instanties die kunnen ondersteunen in begeleiding en diagnostiek bij het jonge kind. Soms duizelt het ouders en professionals….
Wie doet nu wat? Wie biedt brede diagnostiek en wie ook behandeling? Voor welke kinderen en vragen zijn de verschillende instanties? En hoe kom je daar?

In deze flitsworkshop bieden we een carrousel aan waarin verschillende instanties vertellen wat ze kunnen betekenen en hoe de route naar hen loopt. JES Rijnland, Cardea, Integrale Vroeghulp (IVH), Auris, het audiologisch centrum en PPO regio Leiden zullen een korte presentatie houden.

Wanneer en waar: 15 maart 2022 van 19-21 uur, Elisabethhof 17 in Leiderdorp

Het versterken van de zorg en het onderwijs aan jonge kinderen is bij het samenwerkingsverband PPO regio Leiden en de gemeenten Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp, Kaag en Braassem, Zoeterwoude, Voorschoten en Wassenaar een belangrijk speerpunt. Professionals werkzaam met het jonge kind (o.a. pedagogisch medewerkers, kleuterleerkrachten) spelen hierin een belangrijke rol. In dit kader zullen er in 2022 drie workshops georganiseerd worden voor professionals die met jonge kinderen (2-6 jaar) werken. Het doel van deze bijeenkomsten is informatie en handvatten geven om direct mee aan de slag te gaan.

Deze bijeenkomst is volgeboekt. Neem contact met ons op om op de wachtlijst geplaatst te worden en wij informeren je via e-mail wanneer er toch een plaats vrijkomt.

Neem contact met ons op

Andere evenementen

Bekijk alle evenementen