EED – leerkrachtbijeenkomsten onderbouw

woensdag, 05 oktober 2022 - 15.00 - 17.00 uur

Het doel van deze bijeenkomsten is het ondersteunen van leerkrachten bij het invullen van hun dagelijks handelen met betrekking tot het leren lezen en spellen. We richten ons op leerkrachten van de onderbouw , middenbouw en bovenbouw die hun kennis willen bijspijkeren of opfrissen of voor het eerst in deze bouw werken.

De webinars richten zich op effectief (voorbereidend) lees- en spellingonderwijs voor de hele groep (ondersteuningsniveau 1) en de individuele leerling daarbinnen (ondersteuningsniveau 2). Ook is er aandacht voor het signaleren en adequaat handelen bij lees-/spellingproblemen en een vermoeden van dyslexie. Recente theoretische inzichten worden concreet gemaakt met praktische voorbeelden die direct in te zetten zijn.

Aanmelden kan tot uiterlijk 23 september.

De aanmelding voor de IB-bijeenkomsten op 27 september verloopt dit schooljaar niet via PPO maar via Jolanda Roelfsema (zie de ED nieuwsbrief). Deze bijeenkomsten zijn voor IB-ers van de samenwerkingsverbanden PPO, Rijnstreek en Duin- en Bollenstreek. Aanmelden kan tot uiterlijk 16 september.

Dit evenement is verlopen.

Andere evenementen

Bekijk alle evenementen