Flitsbijeenkomsten 2020-2021

Komt u ook naar de flitsbijeenkomsten? Leuke en prikkelende onderwerpen die leerkrachten zeker aanspreken. Tijdens de bijeenkomsten maakt u in korte tijd kennis met het onderwerp, krijgt u tips en adviezen.

Inschrijven kan via onze website. De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld, dus wie het eerst komt ... 

De flitsbijeenkomsten starten om 13.15 uur tot 15.15 uur. Vanaf 13.00 uur bent u welkom en staat er een broodje voor u klaar.

Kosten

De kosten zijn € 25 per deelnemer per flitsbijeenkomst. De betaling gaat via IDeal. Na betaling bent u definitief ingeschreven. U ontvangt na betaling een betalingsbewijs per e-mail. Wij verstrekken geen aparte facturen!!

In het geval dat u op de wachtlijst staat, ontvangt u een e-mail wanneer er ruimte is voor de flitsbijeenkomst. Tot 14 dagen voor de bijeenkomst kunt u nog afzeggen. Daarna bestaat alleen de mogelijkheid om een collega te sturen.

Aanbod flitsbijeenkomsten 2020-2021

woensdag 23 september AutismeBelevingsCircuit (ABC)
woensdag 14 oktober  Timemanagement
woensdag 4 november  Jonge kind - HGD voor de IB-er
woensdag 20 januari  Gespreksvaardig tijdens ‘uitdagende’ oudercontacten
woensdag 10 februari  Ontwikkelings Perspectief Plan- Maken en inzetten van een OPP
woensdag 10 maart  Gedragsfunctie analyse, wat te doen bij opvallend gedrag in de klas
woensdag 7 april  Leerlingen met een laag leerrendement in de klas - hoe pak je dit aan? 
woensdag 19 mei  Leerlingen met ASS - Hoe herken ik het en hoe pak ik het op
woensdag 16 juni  Een zachte landing in groep 3

 

Dyslexie
Dyslexie blijft een onderwerp waar vanuit het onderwijsveld grote vraag naar is. Ieder jaar wordt er voor de intern begeleiders een bijeenkomst georganiseerd over de vergoede zorg voor de Ernstige Enkelvoudige Dyslexie (EED). Daarnaast organiseerden we 3 Flitsworkshops (onder-, midden- en bovenbouw) voor de leerkrachten en intern begeleiders. Hierbij stond het dyslexieprotocol centraal.

Net als vorig jaar organiseren we in 2020-2021 deze laatst genoemde 3 bijeenkomsten in samenwerking met de SWV Duin- en Bollenstreek in Noordwijk (www.swv-db.nl) en SWV Rijnstreek in Alphen aan den Rijn (www.swvrijnstreek.nl). 

Kosten
Aan deze speciale bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden; kijk welke locatie en datum/tijd je het beste uitkomt. Aanmelden gaat via een aanmeldformulier, deze is te vinden bij elke bijeenkomst. 

Aanbod dyslexiebijeenkomsten 2020-2021

Dit volgt zsm.