Flitsbijeenkomsten

Komt u ook naar de flitsbijeenkomsten? Leuke en prikkelende onderwerpen die leerkrachten zeker aanspreken. Tijdens de bijeenkomsten maakt u in korte tijd kennis met het onderwerp, krijgt u tips en adviezen.

Inschrijven kan via onze website. De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld, dus wie het eerst komt ... We gaan uit van maximaal 3 deelnemers per school.

De flitsbijeenkomsten starten om 13.15 uur tot 15.15 uur. Vanaf 13.00 uur bent u welkom en staat er een broodje voor u klaar.

Kosten

De kosten zijn € 25 per deelnemer per flitsbijeenkomst. De betaling gaat via IDeal. Na betaling bent u definitief ingeschreven. U ontvangt na betaling een betalingsbewijs per e-mail. Wij verstrekken geen aparte facturen!!

In het geval dat u op de wachtlijst staat, ontvangt u een e-mail wanneer er ruimte is voor de flitsbijeenkomst. Tot 14 dagen voor de bijeenkomst kunt u nog afzeggen. Daarna bestaat alleen de mogelijkheid om een collega te sturen.

Aanbod flitsbijeenkomsten 2019-2020

9-okt Vergroot het eigenaarschap en motivatie van de leerlingen
6-nov Groepsdynamiek
22-jan Groepsplanloos werken 
12-feb Maak jouw onderwijs geschikt voor begaafde kinderen
11-mrt Doorgaande lijn groep 1-8, van begrijpend luisteren naar begrijpend lezen
15-apr ABC - Autismebelevingscircuit
20-mei Het jonge kind: een zachte landing in groep 3

 

Dyslexie
Dyslexie blijft een onderwerp waar vanuit het onderwijsveld grote vraag naar is. Ieder jaar wordt er voor de intern begeleiders een bijeenkomst georganiseerd over de vergoede zorg voor de Ernstige Enkelvoudige Dyslexie (EED). Daarnaast organiseerden we 3 Flitsworkshops (onder-, midden- en bovenbouw) voor de leerkrachten en intern begeleiders. Hierbij stond het dyslexieprotocol centraal.

In het schooljaar 2019-2020 organiseren we deze laatst genoemde 3 bijeenkomsten in samenwerking met de SWV Duin- en Bollenstreek in Noordwijk (www.swv-db.nl) en SWV Rijnstreek in Alphen aan den Rijn (www.swvrijnstreek.nl). 

Kosten

Aan deze speciale bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden; kijk welke locatie en datum/tijd je het beste uitkomt. Aanmelden gaat via een aanmeldformulier, deze is te vinden bij elke bijeenkomst. 

Aanbod dyslexiebijeenkomsten 2019-2020

16-sep Dyslexie special voor IB-ers Duin & Bollen
17-sep Dyslexie special voor IB-ers PPO Leiden
26-sep Dyslexie special voor IB-ers Rijnstreek
25-sep Dyslexie Onderbouw PPO Leiden
7-okt Dyslexie Onderbouw Duin & Bollen
9-okt Dyslexie Onderbouw Rijnstreek
14-okt Dyslexie Middenbouw Duin & Bollen
16-okt Dyslexie Middenbouw PPO Leiden
28-okt Dyslexie Bovenbouw Duin & Bollen
30-okt Dyslexie Middenbouw Rijnstreek
6-nov Dyslexie Bovenbouw Rijnstreek
13-nov Dyslexie Bovenbouw PPO Leiden