Flitsbijeenkomsten

Komt u ook naar de flitsbijeenkomsten? Leuke en prikkelende onderwerpen die leerkrachten zeker aanspreken. Tijdens de bijeenkomsten maakt u in korte tijd kennis met het onderwerp, krijgt u tips en adviezen.

Inschrijven kan via onze website. De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld, dus wie het eerst komt ... We gaan uit van maximaal 3 deelnemers per school.

De flitsbijeenkomsten starten om 13.15 uur tot 15.15 uur. Vanaf 13.00 uur bent u welkom en staat er een broodje voor u klaar.

XL Flitsbijeenkomsten
Dit schooljaar hebben we ook twee XL Flitsbijeenkomsten, dit zijn bijeenkomsten voor directeuren, IB-ers en leerkrachten. Een interessant onderwerp gegeven door aansprekende personen. Na de workshop is er ruimte om met elkaar in gesprek tijdens de borrel. Deze twee bijeenkomsten zijn in De Nieuwe Energie in Leiden. 

Kosten
De kosten zijn € 25 per deelnemer per flitsbijeenkomst. Na inschrijving ontvangt u een bevestigings-e-mail met onze betalingsgegevens. De betaling graag binnen een maand na inschrijving voldoen. Na betaling bent u definitief ingeschreven. U ontvangt na betaling een betalingsbewijs per e-mail. Wij verstrekken geen aparte facturen!!
In het geval dat u op de wachtlijst staat, ontvangt u een e-mail wanneer er ruimte is voor de flitsbijeenkomst. Tot 14 dagen voor de bijeenkomst kunt u nog afzeggen. Daarna bestaat alleen de mogelijkheid om een collega te sturen.

Aanbod 2018-2019

19-sep   Hoe maak ik van mijn klas een groep
10-okt   Mindfulness
17-okt   Mindfulness
31-okt   Eerste hulp bij moeilijke groepen 
14-nov   Executieve functies
21-nov  Flits XL Is het onderwijs nog wel van jezelf?
28-nov   Dyslexie - onderbouw
16-jan   Dyslexie - middenbouw
23-jan  Flits XL Diversiteit en talentontwikkeling
30-jan   Dyslexie - bovenbouw
13-feb   Teken je gesprek
13-mrt   Rekenproblemen en dyscalculie 
27-mrt   Zorg voor je klas en voor jezelf. Met plezier lesgeven
10-apr   ABC - Autismebelevingscircuit
15-mei   Meertalige kinderen in de klas
29-mei   Coachingsgesprekken