stilstaand banner cjg 240x240bewegende hoezitdat banner 250x250

CJG: voor kleine en grote vragen
De website van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is dé informatieve en ínteractieve website voor iedereen met (alledaagse) opgroei- en opvoedvragen. Je vindt er een antwoord op grote en kleine vragen over de zorg voor jeugdigen van vóór de geboorte tot 23 jaar. 

De informatie op de website is door deskundigen op kwaliteit beoordeeld. Met een indeling op leeftijdscategorieën vind je snel de betrouwbare informatie die je zoekt. 

Op de website vind je leuke blogs en tref je andere ouders op het forum. Via de site kun je 24 uur per dag kosteloos en anoniem een vraag neerleggen bij het Centrum voor Jeugd en Gezin in jouw buurt. Door samenwerking van de verschillende zorgpartners krijg je binnen 2 dagen per mail een antwoord van één van onze specialisten. 

Je kunt op werkdagen gebruik maken van het chatspreekuur. Bellen kan natuurlijk ook. Het CJG is bereikbaar via één telefoonnummer: 088 - 254 23 84 (088-CJGADVIES).

www.jeugdengezinsteams.nl

HOEZITDAT.INFO is dé website voor alle jongeren die zitten met belangrijke vragen, of een praktische oplossing zoeken voor een probleem. Dat kunnen vragen zijn over studeren, werken, geld en gezondheid, maar ook over opgroeien, seks, drugs en nog veel meer. 

HOEZITDAT.INFO is er voor alle jongeren in de regio Zuid-Holland Noord. Je vindt er niet alleen snel alle belangrijke links naar de juiste antwoorden op je vragen, maar ook een handige adressenlijst van instanties bij jou in de buurt.

Zit je met een vraag die je liever niet aan je ouders stelt of wil je weten of die wilde verhalen van je klasgenoten wel kloppen, dan ga je gewoon even naar HOEZITDAT.INFO. Zo zit dat.