Jonge kind - Spel en het jonge kind.

Datum
Donderdag, 23 Januari 2020
Tijd
19:00 - 21:00

Kobi Wanningen - expert in ontwikkeling en educatie jonge kind  

Spelen is vooral plezier, nieuwsgierig en ontdekken van de wereld om je heen voor alle kinderen. Van baby tot aan je volwassenheid. Het ziet er steeds anders uit, maar de spelende mens heeft energie, heeft plezier en ontdekt. 

Hoe kunnen wij, als volwassenen zorgen dat de kinderen op onze groep plezier hebben aan het spelen, maar op zo'n manier zodat het hen ook stimuleert in hun ontwikkeling?

In de flitsworkshop spel gaat het over het waarom, wanneer, wat en hoe van spel.

Deze flitsende, nieuwsgierige en spelende bijeenkomst wordt gegeven door Kobi Wanningen, zelfstandig adviseur en trainer.

Waar en wanneer: KDV Het Kindercircus Oegstgeest, donderdag 23 januari 2020 19-21 uur

Het versterken van de zorg en het onderwijs aan jonge kinderen is bij het samenwerkingsverband PPO- regio Leiden en de gemeenten Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp, Kaag en Braassem, Zoeterwoude, Voorschoten en Wassenaar een belangrijk speerpunt. Professionals werkzaam met het jonge kind (o.a. pedagogisch medewerkers, kleuterleerkrachten) spelen hierin een belangrijke rol.

In dit kader zullen er 3 flitsworkshops georganiseerd worden voor professionals die met jonge kinderen (2-6 jaar) werken. Het doel van deze bijeenkomsten is informatie en handvatten geven om direct mee aan de slag te gaan.  De kosten per flitsbijeenkomst bedragen € 10,- per persoon. 

Inschrijven wachtlijst

De bijeenkomst van uw keuze is vol. U kunt zich nog wel inschrijven op de wachtlijst. Wij nemen contact met u op zodra er plaats beschikbaar komt.

Factuuradres