Flitsbijeenkomsten - Teken je gesprek

Datum
Woensdag, 13 Februari 2019
Tijd
13:15 - 15:15

Teken je gesprek is een manier om je gesprek visueel te maken. De begeleider schrijft, tekent op een groot vel papier wat het kind vertelt. Hij/zij maakt daarbij gebruik van vaste kleuren en een vaste manier van noteren(sjablonen). Hierdoor ontstaat een duidelijk overzicht en kan het kind letterlijk zien wat er gebeurt en van daaruit op zoek gaan naar passende oplossingen. Teken je gesprek zorgt ervoor dat het kind in zijn/haar eigen kracht komt te staan. Deze manier van werken zorgt voor een grote betrokkenheid om het probleem onder ogen te zien en op te lossen. Teken je gesprek is bij verschillende gespreksonderwerpen, problemen en uitdagingen te gebruiken, zoals onder andere gedragsproblemen, werkhoudingproblemen, faalangst en concentratieproblemen. Teken je gesprek kan ook goed ingezet worden bij volwassenen (ouders, collega’s, stagiaires etc.). Om Teken je gesprek te kunnen toepassen hoef je geen tekentalent te zijn.

De workshop is een eerste kennismaking met de methode en de verschillende sjablonen. Je gaat aan de slag met “Succes vieren”, dit is een praktisch sjabloon wat je na deze workshop meteen in de praktijk kan gaan gebruiken.

De workshop wordt gehouden door Teken je gesprek trainer Annelies Bruins. Zij is werkzaam op een basisschool waar ze werkt als kindercoach en daarnaast extra ondersteuning geeft aan kinderen. In Haarlem heeft ze een eigen kindercoachpraktijk.

Voor meer informatie: www.tekenjegesprek.nl

Inschrijven wachtlijst

De flitsbijeenkomst van uw keuze is vol. U kunt zich nog wel inschrijven op de wachtlijst. Wij nemen contact met u op zodra er plaats beschikbaar komt.