Flitsbijeenkomsten - Groepsplanloos werken 

Datum
Woensdag, 22 Januari 2020
Tijd
13:15 - 15:15

Korte inhoud van de workshop

Groepsplannen zijn op veel scholen een bron van frustratie. Het maken van groepsplannen is voor veel leerkrachten tijdrovend en het nut wordt vaak niet gezien.
Daarom vragen veel leerkrachten zich af: voor wie doe ik dit eigenlijk? Is het maken van groepsplannen verplicht? En……kan het ook anders?
Het antwoord op de laatste vraag is simpel: JA! Het kan ook anders!
In deze workshop leer je dat je het groepsplan overboord kunt zetten zonder dat de onderliggende doelen verloren gaan.

Opbrengst van deze workshop

  • Je hebt een basaal inzicht in de denk- en werkwijze van groepsplanloos werken
  • Je hebt een idee gevormd of dit op jouw school toepasbaar is

Mijn achtergrond - Peter Derks

Na jarenlang als leerkracht en intern begeleider gewerkt te hebben voer ik de laatste jaren interim ib -opdrachten  uit en ondersteun ik scholen bij het versterken van de ondersteuningsstructuur.  Regelmatig maakt de implementatie van groepsplanloos werken oftewel opbrengstgericht passend onderwijs daar deel van uit. Daarbij werk ik samen met Wijnand Gijzen en Menno van Hasselt.

De opbouw van de bijeenkomst

De workshop is met name gericht op overdracht van informatie, afgewisseld met momenten van reflectie en interactie. Voor een optimale leerwinst kun je vooraf  de publicaties groepsplanloos werken in de basisschool en groepsplanloos werken FAQ lezen. (gratis download via www.groepsplanloos.nl)

Inschrijven

Deelname aan de bijeenkomst kost € 25,00. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen is deelname aan de bijeenkomst gegarandeerd.

Factuuradres


Kosten

De kosten voor deze bijeenkomst zijn: €25,-