Flitsbijeenkomsten - Geleefd door je klas

Datum
Woensdag, 27 Maart 2019
Tijd
13:15 - 15:15

Geleefd door je klas?
..... weer met plezier lesgeven

Als juf of meester wil je een fijne veilige sfeer in de groep en leerlingen die zich ontwikkelen tot zelfverzekerde en gelukkige kinderen. Helaas gaat dit niet altijd vanzelf. Iedere leerkracht vraagt zich weleens af: “Waar is de gebruiksaanwijzing?”

Herken je deze situaties?
- Je staat gespannen voor de klas
- Je werkt op de automatische piloot
- Zou je meer tijd willen om een kind goed te observeren?
- Je raakt het plezier kwijt?
- Je bent veel tijd kwijt aan mondige ouders?

Deze flitsbijeenkomst geeft je de handvatten voor een betere sfeer in je groep. Je ontdekt hoe jij en jouw opvoeding je klas beïnvloedt. Het leert je discussies met kinderen op te lossen zonder dat de sfeer negatief wordt. Zo krijg je weer het gevoel dat jij weer aan het roer van je groep staat!

Voor wie?
Leerkrachten van groep 1 tot groep 8.

Door wie?
Mijn naam is Eveline Vlasveld-Mook. Ik ben Gezins- en Kindercoach in Katwijk. Kinderen spelen een grote rol in mijn leven, 20 jaar onderwijs ervaring, als moeder en nu als kindercoach. Mijn passie is de brug te bouwen tussen onze generatie en de kinderen van deze tijd Door een aantal inzichten verbeter je de band en zet je kinderen stevig in de wereld.

www.kinderpraktijkdewitteschelp.nl
eveline@kinderpraktijkdewitteschelp.nl 

Inschrijven

Deelname aan de flitsbijeenkomst kost € 25. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen is deelname aan de flitsbijeenkomst gegarandeerd.