Flitsbijeenkomsten - Doorgaande lijn groep 1-8, van begrijpend luisteren naar begrijpend lezen

Datum
Woensdag, 11 Maart 2020
Tijd
13:15 - 15:15

Goed kunnen begrijpend lezen draagt bij aan schoolsucces. Die ontwikkeling start al vroeg, nog voor kinderen kunnen lezen. Begrijpend luisteren, begrijpend lezen, begrijpend kijken?
Allemaal uitingsvormen die eenzelfde onderliggende vaardigheid hebben. Het werken aan het verbeteren van begrijpend lezen start dan ook in groep 1 en gaat door tot en met groep 8.

Waarom is die vroege start zo belangrijk? Hoe geef je vorm aan een doorgaande lijn van groep 1 t/m groep 8? Welke nieuwe ontwikkelingen zijn er? Maar vooral: hoe geef je er praktisch in alle groepen vorm aan?

In deze flitsbijeenkomst leert u hoe de ontwikkeling van begrijpend luisteren en lezen verloopt en hoe u deze ontwikkeling bij uw leerlingen kunt stimuleren. En u gaat naar huis met kennis van de leerlijnen en praktische voorbeelden om dit op een uitdagende en stimulerende manier vorm te kunnen geven.

Nieuwsgierig of alvast de competentiescan invullen? Kijk op http://www.leerkracht.nu/begrijpend-lezen

Inschrijven wachtlijst

De bijeenkomst van uw keuze is vol. U kunt zich nog wel inschrijven op de wachtlijst. Wij nemen contact met u op zodra er plaats beschikbaar komt.

Factuuradres