Voor scholen

terug naar het overzicht

Zoekresultaten kennisbank

9 resultaten voor ‘ondersteuningsteam’

 • Handreiking Ondersteuningsteam

  Voor het organiseren van een ondersteuningteam kunt u de handreiking  gebruiken. Om ouders te informeren over het ondersteuningsteam kunt u de ouderfolder  gebruiken. Om ook kinderen in het proces... Lees verder »
 • Ouderfolder Ondersteuningsteam s

  Een ondersteuningsteam is een overleg op school met ouders waarin de onderwijsbehoeften van het kind centraal staan. Ouders en school zoeken samen naar wat het kind nodig heeft om zich optimaal te... Lees verder »
 • Meest gebruikte formulieren

  Alle meest gebruikte formulieren op één plek bij elkaar. Ondersteuningsteam s Toestemmingsformulier OT voor ouders Hoe denk jij erover? Ouderfolder ondersteuningsteam Toelaatbaarheidsverklaring... Lees verder »
 • Veelgebruikte afkortingen in het onderwijs

  AED    Ambulante Educatieve dienst CJG    Centrum Jeug en Gezin FP       Functieprofiel JGT    Jeugd en Gezins team LG       Lichamelijk gehandicapt LZ        Langdurig... Lees verder »
 • Groeidocument, veiligheid en privacy

  Veiligheid en Privacy Regelmatig bereiken ons vragen over de veiligheid van groeidocument.nl De systemen van Parantion, waar het groeidocument draait, behoren tot de veiligste in Nederland. Zij... Lees verder »
 • Groeidocument

  Vanaf november 2015 werkt het SWV PPO regio Leiden met het online groeidocument. Elke school heeft één inlog waarmee onder het beheer van de IB-er groeidocumenten kunnen worden aangemaakt. Zij... Lees verder »
 • Ondersteuningsmiddelen voor de scholen in 2017

  € 160 per leerling van PPO   Ondersteuningsmiddelen voor de scholen in 2017   Alle reguliere scholen in de regio Leiden ontvangen met ingang van 1 januari 2017 € 160 per leerling van PPO om... Lees verder »
 • Meest gestelde vragen over het groeidocument

    Wanneer er vragen worden gesteld over het Groeidocument vermelden we deze hier ook, met daarbij het antwoord! ALGEMEEN Welke functies heeft het groeidocument (GD)? Het GD heeft de volgende... Lees verder »
 • Informatie HGD en het Palet - voor leerkracht en IB

  Het gaat meestal goed Met de meeste kinderen in de kleutergroepen gaat het goed! Kinderen ontwikkelen zich ‘volgens het plaatje’. Soms staat de ontwikkeling even stil, dan is er weer een... Lees verder »