Voor scholen

terug naar het onderwerp

Bijeenkomst Bouw 15-11-2016

Op 15 november 2016 kwamen 80 directeuren en Ib-ers bijeen voor de voorlichting over Bouw.
Hier vindt u de presentatie van Peter Pot en de presentatie over BOUW! van Lexima.

Demo-account Bouw!: Dit is te bereiken via http://www.bouwtutorlezen.nl/login/index.php (dit is ook de website waar de leerlingen met hun account inloggen), door te klikken op ‘inloggen als gast’.

Filmpje Bouw!: https://www.youtube.com/watch?v=Vl9xKz5cxsU

Artikel Tijdschrift Taal: http://www.lexima.nl/publicaties/begin-vroeg-met-de-strijd-tegen-leesproblemen