Het jonge kind – In gesprek met ouders

woensdag, 24 mei 2023 - 19.00 - 21.00 uur

In gesprek zijn met ouders is een dagelijks onderdeel van het werken met kinderen. Het in gesprek gaan met ouders kan soms een uitdaging zijn. Met de ene ouder gaat dit helemaal vanzelf, met de andere loopt het soms veel minder soepel. Hoe komt dat toch en wat kan je ermee?

En waarom is het eigenlijk zo belangrijk? Jullie spelen een belangrijke rol in het leven van het kind, jullie zien veel en zijn een belangrijk onderdeel bij vroeg signalering! Dit kan je niet alleen en hier heb je ouders voor nodig, hoe kan je dit samen doen en zorg je dat dit samen blijft?

In deze flitsbijeenkomst gaan we aan de slag met leuke oefeningen om je aan het denken te zetten en inspiratie te geven. Mocht je daarna meer willen weten, kunnen we wat vertellen over de training die Cardea in samenwerking met de gemeente Leiden heeft ontwikkeld en in maart zal starten.

Locatie Campus Cardea Leiderdorp 19:00-21:00 uur

Deze bijeenkomst is volgeboekt. Neem contact met ons op om op de wachtlijst geplaatst te worden en wij informeren je via e-mail wanneer er toch een plaats vrijkomt.

Neem contact met ons op

Andere evenementen

Bekijk alle evenementen