Vul hieronder uw e-mailadres in en druk op inschrijven om u in te schrijven voor de nieuwsbrief van Passend Primair Onderwijs Regio Leiden

Terug naar school

Maandag, 20 april 2020

De anderhalve-meter-school, hoe organiseer je die? Lees verder »

Nieuwsbrief Steunpunt Passend Onderwijs

Maandag, 20 april 2020

Lees hier de nieuwsbrief, april 2020 Lees verder »
Onderwijsmarkt - 5 februari 2020

Onderwijsmarkt - 5 februari 2020

Donderdag, 16 januari 2020, 08:17

Nieuwe ronde Onderwijsinnovatiesubsidie
Waarschijnlijk weet u het al: de nieuwe subsidieronde Onderwijsinnovatie is weer gestart! Na drie succesvolle rondes is het ook dit schooljaar weer mogelijk om een innovatiesubsidie aan te vragen. Iedereen met een plan om het Leidse onderwijs te vernieuwen kan hiervoor een aanvraag doen via het bestuur van hun Leidse onderwijsinstelling.

Onderwijsmarkt
Een van de doelen van de subsidie Onderwijsinnovatie is het delen van kennis en nieuwe samenwerkingen in het onderwijsveld stimuleren. Daarom organiseren we net als vorig jaar weer een onderwijsmarkt. De projecten die het afgelopen jaar zijn toegekend zullen hier aanwezig zijn en zullen over de voortgang van hun project vertellen. De ontmoetingen zijn laagdrempelig: met een drankje in de hand informatie en ervaringen delen.

Uitnodiging
We nodigen u van harte uit om langs te komen. We zijn dit keer te gast bij het Visser ’t Hooft Lyceum. Het is een mooie kans om te zien wat voor soort projecten er al in Leiden uitgevoerd worden. Als u zelf nadenkt over het indienen van een plan, maar u zoekt nog partners of u wilt meer informatie of inspiratie opdoen dan kan dat natuurlijk ook!

Wanneer:         woensdag 5 februari 2020;
Tijdstip:           16:00u – 17:30u (inloop 15:45 uur, 16:00u opening door wethouder Dirkse);
Waar:               Visser ’t Hooft Lyceum, Kagerstraat 1 te Leiden.

Aanwezigheid en informatie 
Fijn als u zich aanmeldt via m.noermohamed@leiden.nl. Ook voor eventuele vragen kun je terecht bij  m.noermohamed@leiden.nl. Meer informatie over de nieuwe subsidiemogelijkheid en de lopende projecten is te vinden op: www.leiden.nl/onderwijsvernieuwing.

Hopelijk tot 5 februari!