Vul hieronder uw e-mailadres in en druk op inschrijven om u in te schrijven voor de nieuwsbrief van Passend Primair Onderwijs Regio Leiden

PPO - Nieuwsbrief okober 2019

Donderdag, 17 oktober 2019

De nieuwsbrief is weer verschenen! Lees verder »

OPR - nieuwsbrief oktober 2019

Dinsdag, 1 oktober 2019

Lees hier de nieuwsbrief van de OPR. Lees verder »
Onderwijs Parade 2.0 - Save the date

Onderwijs Parade 2.0 - Save the date

Donderdag, 12 september 2019, 11:30

Op woensdag 30 september 2020 organiseert PPO regio Leiden een onvergetelijke onderwijsparade 2.0 voor iedereen die in het primair onderwijs in de Leidse regio werkt. De eerste parade bij de invoering van passend onderwijs was een groot succes. Nu is het tijd voor een nieuw onderwijsfeestje in een nieuw paradejasje.

Wij rekenen erop dat alle scholen meedoen. Daarom nu al een oproep zodat je er rekening mee kunt houden in de jaarplanning van 2020-2021. Wij nodigen alle scholen uit zich aan te melden en met hun gehele team deel te nemen aan deze onvergetelijke dag. 

Inhoud, inspiratie en entertainment worden op deze grote bijeenkomst op spectaculaire wijze samengevoegd tot een wervelende parade 2.0. 

Wil je ons voor de zomervakantie laten weten of je ons enthousiasme deelt. Je voorgenomen deelname met je school meld je door op de onderstaande button te drukken. Er zal als bijdrage slechts 25,00 euro per persoon gevraagd worden. Locatie en tijden worden op een later moment bekend gemaakt.

Laat HIER weten dat je er bij bent.

We hopen op een overweldigende aanmelding.
Voor eventuele vragen kan je terecht bij parade2.0@ppoleiden.nl