Vul hieronder uw e-mailadres in en druk op inschrijven om u in te schrijven voor de nieuwsbrief van Passend Primair Onderwijs Regio Leiden

Onderwijsmarkt - 5 februari 2020

Donderdag, 16 januari 2020

Nieuwe ronde Onderwijsinnovatiesubsidie! Waarschijnlijk weet u het al: de nieuwe subsidieronde Onderwijsinnovatie is weer gestart! Na drie succesvolle rondes is het ook dit schooljaar weer mogelijk om een innovatiesubsidie aan te vragen. Iedereen met een plan om het Leidse onderwijs te vernieuwen kan hiervoor een aanvraag doen via het bestuur van hun Leidse onderwijsinstelling. Lees verder »

Vacature leerkracht het Palet

Dinsdag, 7 januari 2020

Gezocht! Voor observatievoorziening het Palet zijn wij per augustus 2018 op zoek naar een bevlogen, bekwame en betrokken leraar met ervaring in lesgeven aan jonge kinderen. Lees verder »
Hoogtepunten groeibijeenkomsten PPO

Hoogtepunten groeibijeenkomsten PPO

Donderdag, 12 december 2019, 09:27

10 februari 2020: Handelingsgericht arrangeren voor nieuwe directeuren en IB-ers. Hoogtepunten uit 5 eerdere bijeenkomsten op herhaling!

Waarom: Binnen ons samenwerkingsverband hebben we een groot aantal nieuwe directeuren en intern begeleiders mogen verwelkomen dit schooljaar. Sinds 2014 organiseren we Groeibijeenkomsten die elke keer druk bezocht en goed gewaardeerd zijn. Graag bieden we nieuwe directeuren en intern begeleiders de gelegenheid zich te verdiepen in Handelingsgericht Arrangeren.

We organiseren daarom een inhaalbijeenkomst met de hoogtepunten van 5 jaar HGA in samenwerkingsverband PPO regio Leiden! Mocht u gewoon uw kennis willen afstoffen en graag de hoogtepunten nog eens behandeld willen zien, dan bent u ook van harte welkom.

Klik hier voor meer informatie en om jezelf aan te melden.