Vul hieronder uw e-mailadres in en druk op inschrijven om u in te schrijven voor de nieuwsbrief van Passend Primair Onderwijs Regio Leiden

Verantwoording van een Samenwerkingsverband

Maandag, 17 juni 2019

Bekijk svp het korte filmpje speciaal voor bestuurders van samenwerkingsverbanden. Ter informatie, over de wijze waarop de verantwoording van een swv wordt verbeterd. Lees verder »

Ontdek autisme

Donderdag, 6 juni 2019

Een filmpje vanuit kinderen voor leraren. Lees verder »

Groeibijeenkomsten 2.0 - bedankt!

Maandag, 9 juli 2018, 14:47

Bedankt voor het mooie rapportcijfer!

In het voorjaar 2018 hebben wij weer een serie groeibijeenkomsten georganiseerd. Het deelnamepercentage overtrof onze verwachtingen. Van de 128 aanwezige directeuren en intern begeleiders hebben 98 het evaluatieformulier ingevuld. De bijeenkomsten werden op twee onderdelen beoordeeld. Voor de presentatie en inhoud door Simone van Dijk is er gemiddeld een 8 gegeven. De werkvorm met collega’s (het puzzelen op het OT-proces) werd gemiddeld gewaardeerd met een 7,6.

Daarnaast hebben wij geïnventariseerd wie er opnieuw zou willen deelnemen aan een groeibijeenkomst in het schooljaar 2018-2019. Van de 98 hebben 78 personen hier positief op gereageerd. PPO regio Leiden gaat hier natuurlijk mee aan de slag.