Vul hieronder uw e-mailadres in en druk op inschrijven om u in te schrijven voor de nieuwsbrief van Passend Primair Onderwijs Regio Leiden

Enthousiasme op de gezamenlijke studiedag basisscholen Voorschoten!

Donderdag, 1 november 2018

Op initiatief van de directeuren en intern begeleiders van 6 scholen uit Voorschoten was er op woensdag 17 oktober een studiedag voor alle leerkrachten van deze scholen. Met als doel elkaar te ontmoeten en het uitwisselen van ervaringen en kennis. Lees verder »

‘Samen in beweging: werken aan een inclusieve samenleving vanuit het hart’

Donderdag, 18 oktober 2018

Bezoek het online magazine boordevol interviews met deelnemers, ouders en leerlingen, verslagen van workshops en foto’s! Dit magazine is opgesteld n.a.v. de tweedaagse conferentie voor samenwerkuingsverbanden po en vo. Lees verder »

Groeibijeenkomsten 2.0 - bedankt!

Maandag, 9 juli 2018, 14:47

Bedankt voor het mooie rapportcijfer!

In het voorjaar 2018 hebben wij weer een serie groeibijeenkomsten georganiseerd. Het deelnamepercentage overtrof onze verwachtingen. Van de 128 aanwezige directeuren en intern begeleiders hebben 98 het evaluatieformulier ingevuld. De bijeenkomsten werden op twee onderdelen beoordeeld. Voor de presentatie en inhoud door Simone van Dijk is er gemiddeld een 8 gegeven. De werkvorm met collega’s (het puzzelen op het OT-proces) werd gemiddeld gewaardeerd met een 7,6.

Daarnaast hebben wij geïnventariseerd wie er opnieuw zou willen deelnemen aan een groeibijeenkomst in het schooljaar 2018-2019. Van de 98 hebben 78 personen hier positief op gereageerd. PPO regio Leiden gaat hier natuurlijk mee aan de slag.