Vul hieronder uw e-mailadres in en druk op inschrijven om u in te schrijven voor de nieuwsbrief van Passend Primair Onderwijs Regio Leiden

Vacature lid Ondersteuningsplanraad Passend Primair Onderwijs regio Leiden

Dinsdag, 10 juli 2018

Gezocht! Een vertegenwoordiger (personele bezetting) van een school voor speciaal onderwijs voor de OPR van het Samenwerkingsverband PPO regio Leiden. Lees verder »

Groeibijeenkomsten 2.0 - bedankt!

Maandag, 9 juli 2018

Bedankt voor het mooie rapportcijfer! In het voorjaar 2018 hebben wij weer een serie groeibijeenkomsten georganiseerd. Het deelnamepercentage overtrof onze verwachtingen. Lees verder »
Gratis training Novilo

Gratis training Novilo

Donderdag, 11 januari 2018, 12:13

Nieuwsbericht Novilo 10-01-2018

Wij zijn onwijs trots op wat we de afgelopen jaren hebben weten te bereiken. We hebben enkele honderden Talentbegeleiders opgeleid, duizenden modules, kenniscolleges en trainingen op scholen gegeven. We zaten eens terug te tellen en kwamen erachter dat we al zeven jaar de opleiding gegeven hebben. De achtste ronde is nu in volle gang. 

Daar zijn wij trots op en dankbaar voor. Tegelijkertijd zien wij ook: het is nog niet genoeg! Wij willen graag nóg meer leerkrachten en begeleiders kennis laten maken met onze kennis en best practices, zodat: 

  • ....nog meer leerkrachten kennis hebben over hoogbegaafdheid en de 7 uitdagingen waar leerlingen tegen aan lopen in het onderwijs (en thuis...!)
  • ... nog meer kinderen tijdig gezien worden en de beste begeleiding krijgen. 
  • ... elk kind goed tot zijn recht komt.... dat ís en blijft onze missie... 

Hóe doen we dit?
Wij proberen zoveel mogelijk mensen bereiken met onze kennis en de best practices die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan. Wij delen dit door middel van video's, onze sociale media kanalen en onze opleidingen en trajecten op scholen.

Wij geven je een bijzonder cadeau omdat het onze wens is, dat élke leerkracht en begeleider (basis)kennis heeft over hoogbegaafdheid en de 7 uitdagingen. 

Wij geven jou daarom gratis toegang tot de héle online training over de 7 uitdagingen die onze trainer Dick Verwij heeft ontwikkeld! Met deze training kun je thuis basiskennis over hoogbegaafdheid opdoen wanneer het jou uitkomt. Doe je mee? 

Klik hier om naar de website  van Novilo te gaan en om aan te melden.