Vul hieronder uw e-mailadres in en druk op inschrijven om u in te schrijven voor de nieuwsbrief van Passend Primair Onderwijs Regio Leiden

Verantwoording van een Samenwerkingsverband

Maandag, 17 juni 2019

Bekijk svp het korte filmpje speciaal voor bestuurders van samenwerkingsverbanden. Ter informatie, over de wijze waarop de verantwoording van een swv wordt verbeterd. Lees verder »

Ontdek autisme

Donderdag, 6 juni 2019

Een filmpje vanuit kinderen voor leraren. Lees verder »
Bezoek de Verdiepingsbijeenkomst Het Jonge Kind op 20 september a.s.

Bezoek de Verdiepingsbijeenkomst Het Jonge Kind op 20 september a.s.

Dinsdag, 5 juli 2016, 15:14

Binnen het samenwerkingsverband is nieuw beleid en een nieuwe route ontwikkeld voor kleuters die extra ondersteuning nodig hebben. Iedereen weet dat ‘De Houtmarkt’ gesloten is. Er zijn nu nieuwe wegen…….. 

De projectgroep ‘Het jonge kind in risicosituaties’ van PPO nodigt u hartelijk uit voor een verdiepingsbijeenkomst. Doel van de bijeenkomst is om u te informeren over de nieuwe werkwijze rondom het jonge kind.

We vertellen u over onze visie, over de trajecten handelingsgerichte diagnostiek in het basisonderwijs, de Observatievoorziening  Het Palet, het scholingstraject voor de onderbouw. 

Zet de datum in uw agenda. Een nadere uitnodiging volgt nog. Directeuren en IB-ers kunnen zich alvast opgeven bij marjonvanlaar@pporegioleiden.nl