Vul hieronder uw e-mailadres in en druk op inschrijven om u in te schrijven voor de nieuwsbrief van Passend Primair Onderwijs Regio Leiden

Uitnodiging aftrap ‘Vernieuwend voortgezet onderwijs in regio Leiden’

Donderdag, 21 maart 2019

Voor alle onderwijspioniers, ouders en leerlingen! SCOL wil zorgen voor goed onderwijs in de regio Leiden (strategische koers 2018-2022). Dit betekent dat regelmatig de vraag gesteld moet worden wat in deze tijd en maatschappelijke context goed onderwijs is. Lees verder »

OPR - nieuwsbrief maart 2019

Maandag, 11 maart 2019

Lees hier de nieuwsbrief van de OPR. Lees verder »
Bezoek de Verdiepingsbijeenkomst Het Jonge Kind op 20 september a.s.

Bezoek de Verdiepingsbijeenkomst Het Jonge Kind op 20 september a.s.

Dinsdag, 5 juli 2016, 15:14

Binnen het samenwerkingsverband is nieuw beleid en een nieuwe route ontwikkeld voor kleuters die extra ondersteuning nodig hebben. Iedereen weet dat ‘De Houtmarkt’ gesloten is. Er zijn nu nieuwe wegen…….. 

De projectgroep ‘Het jonge kind in risicosituaties’ van PPO nodigt u hartelijk uit voor een verdiepingsbijeenkomst. Doel van de bijeenkomst is om u te informeren over de nieuwe werkwijze rondom het jonge kind.

We vertellen u over onze visie, over de trajecten handelingsgerichte diagnostiek in het basisonderwijs, de Observatievoorziening  Het Palet, het scholingstraject voor de onderbouw. 

Zet de datum in uw agenda. Een nadere uitnodiging volgt nog. Directeuren en IB-ers kunnen zich alvast opgeven bij marjonvanlaar@pporegioleiden.nl