Vul hieronder uw e-mailadres in en druk op inschrijven om u in te schrijven voor de nieuwsbrief van Passend Primair Onderwijs Regio Leiden

‘Samen in beweging: werken aan een inclusieve samenleving vanuit het hart’

Donderdag, 18 oktober 2018

Bezoek het online magazine boordevol interviews met deelnemers, ouders en leerlingen, verslagen van workshops en foto’s! Dit magazine is opgesteld n.a.v. de tweedaagse conferentie voor samenwerkuingsverbanden po en vo. Lees verder »

OPR - nieuwsbrief oktober 2018

Donderdag, 11 oktober 2018

Lees hier de eerste nieuwsbrief van de OPR. Lees verder »
Bevlogen leerkracht gezocht

Bevlogen leerkracht gezocht

Dinsdag, 12 juni 2018, 10:55

Heb jij passie voor kinderen met special needs en wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van deze kinderen door maatwerk onderwijs te verzorgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze Samen naar School klas
Vanaf het nieuwe schooljaar start er in basisschool De Vink een Samen naar School klas. Het betreft een kleine klas van vier tot zes leerlingen, die als gevolg van hun zorgbehoefte en/of ondersteuningsbehoefte niet in staat zijn deel te nemen aan regulier of speciaal onderwijs. Dat wil niet zeggen dat deze kinderen niet leerbaar en/of leergierig zijn. In de klas zal worden gewerkt aan het aanleren van schoolse vaardigheden. Ook wordt lesstof aangeboden op kleuter / groep 3 niveau. De Samen naar School klas richt zich op de tussenstap in de overgang van zorg naar onderwijs.

Meer informatie? Lees de gehele vacature