Vul hieronder uw e-mailadres in en druk op inschrijven om u in te schrijven voor de nieuwsbrief van Passend Primair Onderwijs Regio Leiden

Vacature lid Ondersteuningsplanraad Passend Primair Onderwijs regio Leiden

Dinsdag, 10 juli 2018

Gezocht! Een vertegenwoordiger (personele bezetting) van een school voor speciaal onderwijs voor de OPR van het Samenwerkingsverband PPO regio Leiden. Lees verder »

Groeibijeenkomsten 2.0 - bedankt!

Maandag, 9 juli 2018

Bedankt voor het mooie rapportcijfer! In het voorjaar 2018 hebben wij weer een serie groeibijeenkomsten georganiseerd. Het deelnamepercentage overtrof onze verwachtingen. Lees verder »
Bevlogen leerkracht gezocht

Bevlogen leerkracht gezocht

Dinsdag, 12 juni 2018, 10:55

Heb jij passie voor kinderen met special needs en wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van deze kinderen door maatwerk onderwijs te verzorgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze Samen naar School klas
Vanaf het nieuwe schooljaar start er in basisschool De Vink een Samen naar School klas. Het betreft een kleine klas van vier tot zes leerlingen, die als gevolg van hun zorgbehoefte en/of ondersteuningsbehoefte niet in staat zijn deel te nemen aan regulier of speciaal onderwijs. Dat wil niet zeggen dat deze kinderen niet leerbaar en/of leergierig zijn. In de klas zal worden gewerkt aan het aanleren van schoolse vaardigheden. Ook wordt lesstof aangeboden op kleuter / groep 3 niveau. De Samen naar School klas richt zich op de tussenstap in de overgang van zorg naar onderwijs.

Meer informatie? Lees de gehele vacature