Vul hieronder uw e-mailadres in en druk op inschrijven om u in te schrijven voor de nieuwsbrief van Passend Primair Onderwijs Regio Leiden

Vacature lid Ondersteuningsplanraad Passend Primair Onderwijs regio Leiden

Donderdag, 7 februari 2019

Gezocht! Drie leden (oudergeleding) voor de Ondersteuningsplanraad van het Samenwerkingsverband PPO regio Leiden. Lees verder »

ZORGPLICHT EN PASSEND ONDERWIJS

Maandag, 28 januari 2019

Vrijdag 22 februari 2019 - Training voor IB-ers, directeuren, bestuurders en samenwerkingsverbanden In de praktijk blijken er nog steeds veel misverstanden te bestaan over de zorgplicht en passend onderwijs. Leven er ook bij u nog vragen? Grijp dan deze kans en kom naar de kennisworkshop van Hendrikx Advocaten! Lees verder »
Autismecafé - kansen in het onderwijs 4 oktober

Autismecafé - kansen in het onderwijs 4 oktober

Maandag, 1 oktober 2018, 10:22

Kansen in het onderwijs

Devies vanuit Den Haag. Maar hoe dan? Veel ouders van kinderen met autisme of een vermoeden van autisme lopen tegen de grenzen van het huidige beleid aan. Moet je vechten om je kind zo lang mogelijk op regulier onderwijs te laten? Of kies je voor een speciale school en heeft zo’n school wel plek? Bestaat er iets tussenin of moet je zelf iets op poten te zetten en hoe gaat dat? Annemarie Koppenaal gaat in dit Autismecafé gesprek met een aantal ouders die deze trajecten al hebben doorlopen en soms oplossingen hebben gevonden buiten de begane paden.

LOCATIE
Het Gebouw
Arubapad 2, 2315 VA Leiden
Toegang gratis, vooraf aanmelden is niet nodig!
Ontvangst met koffie & thee vanaf 19.30 uur