Vul hieronder uw e-mailadres in en druk op inschrijven om u in te schrijven voor de nieuwsbrief van Passend Primair Onderwijs Regio Leiden

Actueel

Vacature leerkracht het Palet

Vacature leerkracht het Palet

26 april 2018, 11:37

Gezocht! Voor observatievoorziening het Palet zijn wij per augustus 2018 op zoek naar een bevlogen, bekwame en betrokken leraar met ervaring in lesgeven aan jonge kinderen. Lees verder »
In actie voor thuiszitters!

In actie voor thuiszitters!

23 april 2018, 11:01

Van 1 t/m 8 juni 2018 vindt de Landelijke Actieweek Thuiszitters plaats, georganiseerd door het landelijk thuiszittersoverleg, bestaande uit Gedragswerk, Ingrado, LECSO, NJI, ministerie van OCW, ministerie van VWS, Ouders & Onderwijs, Steunpunt Passend Onderwijs en de VNG. Een week barstensvol activiteiten! Lees verder »
 

UITNODIGING - Leidse Master Educational Needs PLUS - 23 mei 2018

23 april 2018, 10:22

Wij organiseren in partnerschap met het Seminarium voor Orthopedagogiek een ‘Leidse Master Educational Needs PLUS’ specialisatie Gedrag in deeltijd. Lees verder »
Focus on Talent! Conferentie 6 juni 2018

Focus on Talent! Conferentie 6 juni 2018

12 april 2018, 08:10

Talent ontdekken en ontwikkelen! Tijdens deze conferentie word je geïnspireerd door boeiende sprekers die verschillende kanten van talent en talentontwikkeling belichten. Je hebt met collega's gewerkt aan je eigen onderwijs. En je hebt de kans je netwerk te vergroten. Lees verder »
 

SAMEN maken wij het onderwijs STERK

3 april 2018, 11:50

Afgelopen week is er namens het college van bestuur van Leidse scholen, een brief naar de fractievoorzitters van de gemeente Leiden gestuurd. U kunt deze hier lezen. Lees verder »
Kijkje in de keuken.....

Kijkje in de keuken.....

3 april 2018, 09:50

.... lees hier een praktijksituatie. Het gaat over net zolang zoeken tot je weet wat werkt en de tijd nemen om het in te slijpen. Lees verder »
Kijkje in de keuken.....

Kijkje in de keuken.....

15 maart 2018, 08:11

.... lees hier een praktijksituatie. Het gaat over de wil om je eigen handelen onder de loep te nemen en dit aan te passen als je merkt dat een kind het moeilijk heeft. Lees verder »
Kijkje in de keuken.....

Kijkje in de keuken.....

5 maart 2018, 13:34

.... lees hier een praktijksituatie. Het gaat over luisteren naar je hart, recht doen aan thuisnabij onderwijs en samen optrekken. Lees verder »
Help, mijn kind loopt vast, wat nu?

Help, mijn kind loopt vast, wat nu?

22 februari 2018, 13:25

Het is voor ouders niet altijd eenvoudig om de weg naar passende hulp te vinden. Balans regio Rijnland organiseert daarom op 8 maart een inloopavond in samenwerking met de Ambulant Educatieve Dienst Leiden (AED) om u wegwijs te maken in de route naar advies en zorg. Lees verder »
'Dubbel bijzonder' -  Kom naar de regionale themaconferenties!

'Dubbel bijzonder' - Kom naar de regionale themaconferenties!

22 februari 2018, 13:19

Wil je in één namiddag en avond op de hoogte zijn van landelijke én regionale ontwikkelingen m.b.t. passend onderwijs voor begaafde leerlingen in basis en voortgezet onderwijs? Lees verder »