Vul hieronder uw e-mailadres in en druk op inschrijven om u in te schrijven voor de nieuwsbrief van Passend Primair Onderwijs Regio Leiden

Actueel

Hij staat online!

Hij staat online!

14 september 2017, 15:00

Ons verslag over 2016 met het thema ‘het jonge kind’ Lees verder »
Vacature leden Ondersteuningsplanraad Passend Primair Onderwijs regio Leiden e.o.

Vacature leden Ondersteuningsplanraad Passend Primair Onderwijs regio Leiden e.o.

7 september 2017, 15:03

Gezocht! Vier leden voor de Ondersteuningsplanraad van het Samenwerkingsverband PPO regio Leiden. Te weten twee leden uit de oudergeleding en twee leden uit de personele bezetting. Lees verder »
Pluim voor Leids passend onderwijs!

Pluim voor Leids passend onderwijs!

7 september 2017, 14:14

De samenwerkende basisscholen in de Leidse regio krijgen een grote pluim van de onderwijsinspectie. Lees verder »
 

Kijkje in de keuken.....lees hier een praktijksituatie

5 september 2017, 11:50

Mees hoort, ziet en wil van alles. Hij leert goed. Alle lijnen op A. Hij wil graag samenspelen. Maar voelt zich gauw afgewezen of boos. Niet iedereen mag dat stukje zomaar aanraken of bespreken. Zijn neus is te vaak gestoten. Lees verder »
 

Schooljaar 2017-2018 is gestart!

24 augustus 2017, 12:49

Veel succes met het nieuwe schooljaar. Zijn er vragen .. Lees verder »
Lisette Bitter benoemd als nieuwe management assistent

Lisette Bitter benoemd als nieuwe management assistent

17 augustus 2017, 14:13

Met ingang van 1 augustus 2017 is Lisette Bitter benoemd als nieuwe management assistent. Wij zijn blij dat ze de nieuwe spin in het web is. Voor informatie en vragen kunt u haar bellen (071-5351710) en of mailen (lisettebitter@pporegioleiden.nl). Haar werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Lees verder »
Cursusaanbod: Het Jonge Kind

Cursusaanbod: Het Jonge Kind

8 juni 2017, 09:56

De focus ligt nu op het jonge kind. Wil je als school, en als leraar onderbouw, je kennis vergroten en vaardigheden versterken, volgt dan komend jaar de opleiding Specialist Het jonge kind. PPO heeft met Onderwijs Advies een aanbod afgesproken waardoor je deze hoogwaardige opleiding tegen een gereduceerd tarief kunt volgen. Er is wat betreft de inhoud afgestemd met de cursus die Kobi Wanningen en Marijne Sammels dit schooljaar hebben gegeven aan 200 leraren onderbouw in onze regio. De opleiding Specialist Het jonge kind is een heel passend vervolg. Maar er gebruik van! Er is plek voor 20 deelnemers. Wees er vroeg bij.  Lees verder »
Karin van Damme afgestudeerd als orthopedagoog!

Karin van Damme afgestudeerd als orthopedagoog!

8 juni 2017, 09:26

Onze collega Karin van Damme heeft gisteren haar bul in ontvangst mogen nemen voor het volgen van de studie Orthopedagogiek. Karin heeft de studie cum laude afgerond. Namens alle collega's van PPO feliciteren we Karin met het behalen van dit fantastische resultaat. Lees verder »
Mooi Onderwijs

Mooi Onderwijs

6 juni 2017, 09:41

Iedereen is binnen. De juf op een kruk. Kinderen aan hun tafel. Even samen terug naar gisteren. Toen ging de klas naar de sloot. De één zag een rugzwemmer. De ander ving een voorntje. Lees verder »
Inzet adviseurs in de kringen

Inzet adviseurs in de kringen

30 mei 2017, 15:15

Met ingang van het schooljaar 2017-2018 vindt een aantal wijzigingen plaats in de bezetting van de kringen door de adviseurs Passend Onderwijs. Een aantal adviseurs blijft op hun vertrouwde plek en een aantal wijzigt van kring. Lees verder »